Bescherm je huisdier tegen vlooien, teken en wormen

De beste parasietenbestrijding voor je huisdier

Behandel jij je dier preventief tegen vlooien, teken en wormen? Het is ontzettend belangrijk voor de gezondheid van je dier om alert te zijn op verschillende soorten parasieten en je dier hiervoor preventief te beschermen. Met bijvoorbeeld een pil of spot on kun je ervoor zorgen dat je dier beschermd blijft tegen teken en vlooien. Het is verstandig om je huisdier 4 keer per jaar preventief te ontwormen. Voor een pup en kitten is in het eerste levensjaar 2 a 3 keer voldoende. Dus door preventief behandelen voorkom je gezondheidsproblemen bij jouw dier!

Bekijk op deze pagina de producten om vlooien, teken en wormen bij jouw dier te voorkomen!

Parasietenbestrijding voor je hond

Bekijk alle anti vlooien-, teken- en wormenmiddelen om gezondheidsproblemen bij je hond te voorkomen.

Parasietenbestrijding voor je kat

Bekijk alle anti vlooien-, teken- en wormenmiddelen om gezondheidsproblemen bij je kat te voorkomen.

Parasietenbestrijding voor je konijnen of knaagdieren

Bekijk alle middelen tegen parasieten, zoals schimmel, wormen, luizen en (schurft)mijten, om gezondheidsproblemen van je konijn of knaagdier te voorkomen.

Parasietenbestrijding voor je vogel

Bekijk alle middelen tegen parasieten, zoals wormen, luchtpijpmijten en luizen, om gezondheidsproblemen van je vogel te voorkomen.

Advies om parasieten bij jouw dier te voorkomen

Meer informatie en advies nodig voor het preventief beschermen van je hond, kat, vogel, konijn of knaagdier? Lees onze adviesartikelen en voorkom parasieten!

Tekenradar

In de zomer wordt de kans groter dat je hond of kat, maar ook jijzelf, in aanraking kan gaan komen met teken wanneer je bijvoorbeeld naar het bos gaat, een grasveld of als je zelfs lekker in je eigen tuin zit. Wil je op de hoogte blijven wanneer de kans op teken het grootst is? Hier is de verwachte tekenactiviteit te zien.

VIP Club beschermingsabonnement

Wil je niet vergeten om je huisdier te beschermen tegen vlooien, teken of wormen? Met het VIP Club beschermingsabonnement krijg je de juiste producten, 25% korting en een herinnering. Daar lees je hier meer over.