Puppy artikelen

Ga je een puppy kopen of heb je net een nieuwe puppy in huis? Bij Pets Place vind je een ruim assortiment aan producten voor je puppy, zoals puppyvoer, speelgoed, halsbanden en kleding. Ook voor de verzorging en puppy training ben je bij ons aan het juiste adres!

Puppy's

Puppy artikelenWe zetten alles in om aanstaande baasjes te helpen bij hun beslissing voor een puppy, en wat daarbij komt kijken. En helpen kersverse baasjes met alle vragen van de ‘kleins-op-pootjes’ kraamtijd:

  • Wat is het juiste puppy voer?
  • Hoe werkt zo’n zindelijkheidstraining?
  • Welke dierenarts kies ik?
  • Hoe kies je speeltjes? En wat zijn de spelregels van samen spelen?
  • Hoe went zo’n kleintje aan de bus/auto/fietsmand?
  • Wat zijn de do’s & don’ts bij het opvoeden?

Populaire puppy merken

8+1 Gratis voor VIP Club leden

Ben je lid van de Pets Place VIP Club, dan spaar je automatisch mee voor een gratis 9e zak voer. Deze actie is alleen geldig op deelnemende varianten. Ben je nog geen lid van de Pets Place VIP Club? Download dan de app en spaar direct mee.

Download de app

Apple Pets Place app downloaden
Android Pets Place app downloaden

Puppy advies

Leuke puppypakketten

Krijg jij binnenkort een puppy of krijgt jouw hond puppy’s? Leuke puppypakketten voor je nieuwe pup

Spelen met je pup

De meeste pups zien de wereld als één groot feest dat ze gemakshalve gewoon even in tweeën delen: kan je het eten of kan je ermee spelen?

Puppy boodschappenlijstje

Wat moet je kopen als je een pup in huis neemt? Bekijk ons lijstje met spullen die je nodig hebt voor een nieuwe puppy

De beste puppy artikelen kopen

Als puppyeigenaar wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je kleine viervoeter. Maar wat is nou het beste puppy voer? Of welke bench, hondenmand, puppyspeeltjes, puppysnacks, verzorginsproducten of andere puppy artikelen heb ik nu echt nodig? Om je puppy met open armen te verwelkomen, moet je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent! Check het puppyboodschappenlijstje en maak je huis puppyproof.

Puppy boodschappen

De keuze is reuze bij het vergaren van de perfecte producten voor jou en je pup. Snuffel door een Pets Place winkel bij jou in de buurt en ontdek de gangpaden met eersteklas voedsel en lekkernijen, zachte bedden en speelgoed in elke vorm en grootte. Het zal verleidelijk zijn om het allerbeste te geven aan je nieuwe puppy.

Puppy pakketten

Krijg jij binnenkort een puppy of krijgt jouw hond puppy’s? Vraag dan een puppypakket aan! Je kunt betaalde of gratis puppypakket krijgen. Puppypakketten die je kunt krijgen zijn die van Royal Canin, Edgard & Cooper, Beeztees en Smølke. Deze pakketten helpen jou op weg naar het maken van een keuze uit verschillende soorten puppy artikelen zoals hondenvoeding, hondensnacks en leuke puppyspeeltjes.

PuppyTV

Eén van de hondjes van Ariënne was hoogzwanger! Zij kon ieder moment gaan bevallen en vanaf dat moment heeft Ariënne speciaal voor Pets Place een vlog gemaakt genaamd PuppyTV.

1-36 of 229 resultaten

1-36 of 229 resultaten